Over ons

OVer HPL Logistics

HPL LOGISTICS is een 100% zelfstandig allround logistieke dienstverlener. Een jonge en dynamische organisatie met samen meer dan 60 jaar ervaring in de transportsector. Wij ontzorgen u graag van A tot Z op het gebied van wegtransport, lucht- en zeevracht en spoedzendingen en tevens beschikken wij over een eigen warehouse.

Wij staan bekend om onze ondernemende en doortastende manier van werken. Wij zetten stappen, hakken knopen door en maken duidelijke afspraken met onze klanten en houden ons daaraan. Wat er ook vervoerd moet worden, waar en wanneer u maar wilt: HPL LOGISTICS regelt het, hoe dan ook. Of het nu gaat om een pakket of een volle lading, dat van A naar B moet worden geleverd of om optimalisatie van uw productenstroom. Wij regelen dit graag voor u.

Paul Funcke

Paul Funcke

Transport en logistiek zitten Paul Funcke in het bloed. In 1987 begonnen als internationaal chauffeur en sinds 2000 als ras ondernemer actief en succesvol in de transportwereld.
Geen opdracht of aanvraag is te gek. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel. Zijn flexibiliteit en 24/7 mentaliteit maakt Paul Funcke uw perfecte partner voor iedere transportopdracht.

TRANSPORTKAART

Klik hieronder op een land en bekijk de doorlooptijd en diensten van transport.

Bezoek ons op kantoor!

De koffie staat klaar

Nijverheidstraat 27
7581 PV Losser
Nederland